’Ohana means family!

Vårt fokus är förändring. Att skapa kommunikation som väcker opinion, inspirerar oss till hållbara beteenden och bidrar till ett bättre samhälle. Som gör skillnad, för både dig och våra uppdragsgivare. Det är vårt jobb. Det brinner vi för!

Därför arbetar vi gärna med företag och organisationer som vill göra skillnad. Som vill lansera nya idéer, väcka opinion, inspirera oss till hållbara beteenden eller kanske utveckla ett helt samhälle för en bättre framtid.

Det är viktigt för oss och väldigt roligt. Att hitta nya kreativa lösningar som gör skillnad på riktigt, för både vanligt folk och våra uppdragsgivare. Ett exempel är Uppsala kommun där vi arbetar för att det ska vara både roligt och lätt att slänga skräpet rätt. Ett annat är RBU, som behöver hjälp att förklara för politikerna vad som händer när barn och ungdomar med omfattande funktionsnedsättningar plötslig förlorar sin assistans. Eller Tobiasregistret, där vi arbetar för att locka fler donatorer och möjliga livräddare till det svenska registret för blodstamceller.

Här kan du se några exempel på hur vi med kreativitetens kraft har gjort skillnad i viktiga sammanhang. Eller kontakta oss direkt så gör vi något bra tillsammans!